EXPOSICIONS

EXPOSICIÓ ARRAN DE MAR

ESPAIS NATURALS PROTEGITS

DE LA COSTA DEL GARRAF

ARRAN DE MAR

El Consorci dels Colls i Miralpeix – Costa del Garraf, estrena l’exposició ARRAN DE MAR, proposant un passeig pels espais naturals singulars i únics de la costa i del litoral del Garraf protegits ambientalment (Llocs d’importància Comunitària LIC, Zona d’Especial Protecció per a les Aus ZEPA i Xarxa Natura 2000). 

Aquesta exposició es pot visitar actualment al CRIA i oficina del Consorci: C/Bonaire, 1 de Vilanova i la Geltrú

Horari  Matins: De dilluns a divendres de 9h. a 14h.

Tardes: Dimarts i dijous de 17h. a 19,30h

 

Us proposem un passeig pels espais naturals singulars i únics de la costa i del litoral del Garraf protegits ambientalment

En tan sols  26 km de costa, passant per Cubelles, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Sitges, trobem una gran varietat d’espais naturals, d’alt valor ambiental. Són espais rics i diversos en patrimoni natural i històric; espais forestal amb garrigues, brolles, pinedes, matollars; amb un patrimoni geològic de costa abrupta amb platges, cales, coves, esquerdes, falles, penya-segats dunes i canyissars; zones deltaiques i fluvials. També espais agrícoles de vinyes i conreus, camins de ronda, senders i grans recorreguts, ermites, restes i castells, coves amb restes prehistòrics. I un mar sempre al costat, ple de vida amb fons marins singulars d’elevat interès i riquesa pesquera.

Us convidem, a fer-hi una nova mirada i a contribuir en la seva protecció i conservació.

L’exposició consta de 8 plafons:

1 GENERIC SOBRE LA COSTA DEL GARRAF

2 COLLS I MIRALPEIX

3 RIERA DE RIBES

4 PLATJA LLARGA

5 DESEMBOCADURA DEL FOIX

6 FAUNA

7 FLORA

8 ESPAI MARÍ

Exposició itinerant en préstec, enviant un correu electrònic a:

consorci@collsmiralpeix.cat