15/6/2013

I FIRA EXPOMAR a Vilanova i la Geltrú

El Consorci a la I fira Expomar de Vilanova i la Geltrú. La fira va comptar amb expositors, un mercat de productes artesans i diverses activitats relacionades amb totes les potencialitats de la nostra costa marítima.

Durant els dies 15 i 16 de juny s'ha dut a terme Expomar, la Fira del Mar de Vilanova i la Geltrú amb un gran èxit de participació tant de públic com d'empreses i institucions relacionades amb el món de la nàutica. El regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras ha volgut fer una valoració molt positiva de l'esdeveniment i ja ha garantit la seva continuïtat pel 2014. 'La fira ha servit per posar les empreses locals relacionades amb el món del mar. Cal donar a conèixer aquest sector a la ciutat i mostrar el seu veritable potencial'.


El Consorci va estar present a la fira, amb un expositor on es va fer un taller pels nens i nenes que van omplir un fons del mar amb dibuixos pintats per ells i es van muntar collarets de petxines recollides a les nostres platges. 


Al costat del Consorci també van estar presents a tota la fira el Centre d'Estudis del Mar de Sitges, que van estar oferint informació del medi litorial i es va fer un taller de caballets de mar. 


Durant tota la fira, el Consorci va emetre el documental 'El Garraf submergit'.