18/11/2016

Els alumnes de l'Arjau amb VOLEM LA PLATJA NETA!

El Consorci impulsa mitjançant l'Agenda 21 Escolar, unes jornades d'educació i sensibilització ambiental amb neteja de les platges de Vilanova i la Geltrú, dins del marc de la Setmana de Prevenció de Residus.

Des del Consorci dels Colls i Miralpeix - Costa del Garraf, s'impulsa un nou projecte que comença amb la col.laboració de l'Agencia 21 Escolar que engloba a totes les escoles de Vilanova i la Geltrú i que es pretén ampliar per a la resta d'escoles del Garraf.


Han estrenat aquesta nova iniciativa, els al.lumnes de 5è de primària de l'escola L'Arjau sent protagonistes del missatge de sensibilització: EL MILLOR RESIDU ES EL QUE NO ES GENERA!


Aquest programa anomenat VOLEM LA PLATJA NETA! vol transmetre a les nenes i els nens de la comarca del Garraf, el coneixement de l'espai marí i l'impacte ambiental que pateix en gran a causa dels residus abandonats. 


En aquesta primera edició els alumnes han rebut un dossier per poder treballar en grups, anotant i classificant les diferents classes de residus. En total han recollit 20 kg., majoritàriament burilles de cigarretes, plàstics, llaunes i papers.