07/3/2017

2a. Edició de l'activitat mediambiental 'VOLEM LA PLATJA NETA!

VOLEM LA PLATJA NETA! es realitza en el marc del Let's Clean Up Europe!, campanya centrada en la neteja d'espais naturals

Engeguem la 2a. Edició de l'activitat mediambiental 'VOLEM LA PLATJA NETA!'


Fotografia: Escola L'Arjau, participant de la 1a.edició Volem la Platja Neta! amb la col.laboració d'Agenda 21 Escolar


VOLEM LA PLATJA NETA! es realitza en el marc del Let's Clean Up Europe!, campanya centrada en la neteja d'espais naturals, que es celebra en el proper mes de MAIG de 2017 i s'impulsa des del Consorci dels Colls i Miralpeix- Costa del Garraf.


Es tracta d'una activitat de descoberta que es desenvolupa en un tram de platja d'alguns dels municipis de Cubelles, Vilanova i la Geltrú o Sitges. 


Aquesta proposta educativa té per objectiu donar informació i eines per tal que els alumnes de primària coneguin els espais naturals costaners del nostre territori, així com els projectes d'investigació ambiental que s'hi realitzen, i alhora visualitzar la importància de fer una bona gestió dels residus per així evitar l'impacte ambiental al mar. 


La proposta educativa és la següent:Des del Consorci dels Colls i Miralpeix - Costa del Garraf, s'ofereix l'activitat VOLEM LA PLATJA NETA! a totes les escoles de primària del Garraf, durant tot el mes de maig. 


Clica aquí per més informació de la 1a. edició de Volem la Platja Neta!