Del 17/11/2017 al 24/11/2017

VOLEM LA PLATJA NETA!

3a. edició de l'activitat mediambiental VOLEM LA PLATJA NETA! dins el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Engeguem la 3a. Edició de l'activitat mediambiental 'VOLEM LA PLATJA NETA!', a la que s'han inscrit dos centres escolars de Vilanova i la Geltrú:


Divendres 17, Escola el Cim - 6è curs


Divendres 24, Ins Joaquim Mir - Ecodelegats


VOLEM LA PLATJA NETA! es realitza en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus i el Let's Clean Up Europe!, campanya centrada en la reducció dels residus i en la neteja d'espais naturals.


Aquesta proposta educativa té per objectiu donar informació i eines per tal que els alumnes coneguin els espais naturals protegits costaners del nostre territori, així com els projectes d'investigació ambiental que s'hi realitzen, i alhora visualitzar la importància de fer una bona gestió dels residus per així evitar l'impacte ambiental al mar.


Des del Consorci dels Colls i Miralpeix - Costa del Garraf i l'Agenda 21 Escolar, oferim l'activitat VOLEM LA PLATJA NETA! als centres educatius de Vilanova i la Geltrú, durant els mesos de maig i novembre.


L'activitat és acompanyada amb un paquet de material i eines educatives i de coneicement del litoral del Garraf.