Del 05/11/2018 al 05/11/2018

TALLER A L'INS JOAQUIM MIR - EL MENJAR NO ES LLENÇA

DINS LA SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS, S'ORGANITZA MITJANÇANT L'AGENDA 21 ESCOLAR UN TALLER SOBRE EL MALBARATAMENT ALIMENTARI

Organitzem dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus, amb un recurs sol.licitat a la DIPUTACIÓ DE BARCELONA, un taller per l'INSTITUT JOAQUIM MIR de Vilanova i la Geltrú, mitjançant l'AGENDA 21 ESCOLAR, sobre el Malbaratament Alimentari EL MENJAR NO ES LLENÇA dinamitzat per ESPIGOLADORS


El problema del malbaratament alimentari és un dels grans problemes del segle XXI i requereix d'un compromís a llarg termini per poder aconseguir els canvis estructurals necessaris per fer-hi front.


La joventut és el nostre futur, i té infinites possibilitats per avançar cap a un món millor. Podem continuar dient al jovent que el menjar no es llença o podem escoltar-los i aplicar les seves idees i preparar-los per a canviar el món.


Cal informar, formar i sensibilitzar però també cal empoderar i promoure la cerca de solucions amb alt impacte per part dels joves, amb un alt potencial de creativitat i innovació.


Objectius:


- Abordar la problemàtica del malbaratament d'aliments


- Conscienciar al jovent que ells també poden ser part de la solució