Del 09/6/2017 al 09/6/2017

III JORNADA DE GOVERNANÇA DEL LITORAL


En motiu de l'any internacional del turisme sostenible per al desenvolupament, la jornada d'enguany es dedica a aquesta temàtica i a la seva incidència al territori.

TURISME I SOSTENIBILITAT AL LITORAL


2017 Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament


Enllaç:  PROGRAMA III JORNADA DE GOVERNANÇA DEL LITORAL 


Des del Consorci us convidem a la III Jornada de Governança del Litoral, que enguany, amb motiu de l’any internacional del turisme sostenible per al desenvolupament, hem volgut dedicar la trobada a aquesta temàtica i a la seva incidència al territori.


Al voltant d’uns eixos temàtics centrals com poden ser el creixement econòmic inclusiu i sostenible; la inclusió social, ocupació i reducció de la pobresa; l’ús eficient dels recursos, protecció ambiental i canvi climàtic; els valors culturals, diversitat i patrimoni; i la comprensió mútua, pau i seguretat, estem bastint un programa que reculli tant les reflexions generals sobre el tema, com les experiències més reeixides tant públiques com privades.


La jornada se celebrarà durant el matí del divendres dia 9 de juny a la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, com cada any.


Aquesta edició s’emmarca també, dins el programa que organitza l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú per a celebrar la setmana del Medi Ambient on s’inclouen vàries activitats i accions. Enllaç: PROGRAMA DE LA SETMANA DEL MEDI AMBIENT VNG 2017. 


Aquesta jornada també s'inclou a l'agenda de la SETMANA DE LA NATURA.


 En aquesta jornada comptarem amb persones de referència, exposicions i xerrades per tal de plantejar preguntes i generar debats, com:


Com el turisme pot promoure el desenvolupament econòmic inclusiu i sostenible?


I la inclusió social, l’ocupació i la reducció de la pobresa?


No hi ha gaire discussió en que el turisme ha de ser eficient en els recursos,promoure la protecció ambiental, combatre i adaptar-se al canvi climàtic.


Però, com fer-ho realitat?


Valors culturals, diversitat, patrimoni, comprensió mútua, pau i seguretat...


 


Per assistir a la jornada, cal enviar un correu electrònic a: consorci@collsmiralpeix.cat , indicant nom i telèfon.