Del 05/6/2015 al 05/6/2015

I JORNADA DE GOVERNANÇA DEL LITORAL

EL GRUP DE TREBALL DE MEDI AMBIENT DE LA MESA NÀUTICA, ORGANITZA UNA JORNADA SOBRE LA GESTIÓ INTEGRADA DEL LITORAL

El grup de treball de Medi Ambient de la Mesa Nàutica, hem preparant una jornada per a intercanviar experiències i coneixement i poder debatre plegats sobre un dels temes  més complexos quan parlem de gestió del territori, i que es precisament la gestió del litoral. Aquests gestió integrada del litoral, que  més enllà de la teoria esdevé encara un model de practica difícil.


Es per això que hem organitzat una jornada, el divendres 5 de juny de 2015, coincidint amb el dia mundial del Medi Ambient, a la sala d’actes de la Llotja de Vilanova i la Geltrú. La jornada formarà part de la fira del mar i del medi ambient BLAUVERD de Vilanova i la Geltrú del 6 i 7 de juny.


Em valorat que seria interessant fer un seminari d’un dia sencer, per tal que pel matí es puguin fer conferències científiques i tècniques sobre tots els mitjans d’investigació marina que hi ha al nostre litoral i a la tarda fer dues taules rodones per tractar temes d’infraestructures, activitat econòmica i gestió territorial i governança del litoral, convidant a diferents personalitats de referència.


Aquesta primera  jornada  que anomenem : I JORNADA DE GOVERNANÇA DEL LITORAL, i que té el sotstítol o lema de El Litoral del Garraf: veure, pensar, actuar.


La jornada de conferències és gratuïta i oberta a tothom.


 


Inscripcions: consorci@collsmiralpeix.cat