Del 30/5/2014 al 30/5/2014

El Consorci dels Colls i Miralpeix Costa del Garraf, presenta la seva experiència a Xàbia (País Valencià) convidat per la Plataforma Cívica en defensa del Territori i del Litoral de Xàbia.

Divendres 30 de maig a la biblioteca del Port de Xàbia, i en el marc d'unes jornades sobre SOSTENIBILITAT, FORMACIÓ I IMPULS ECONÒMIC, el Consorci dels Colls explicarà la seva experiència i visió de gestió integrada, orígens i principals projectes.

El Consorci dels Colls i Miralpeix, assistirà el proper divendres 30 de maig a la primera de les sessions de les jornades “Sostenibilitat, Formació i Impuls Econòmic” , organitzades per la Plataforma Cívica en defensa del Territori i del Litoral de Xàbia, que compta amb el suport d’ERC de Xàbia, el Pòsit de Xàbia, la Fundació Cirne, Meridià Zero, Bioblau i l’Associació de Barques Tradicionals.


Les jornades tenen com a objectiu debatre sobre la protecció del territori, com fer-ho des de la gestió integrada, i com compaginar la necessitat de protecció i conservació amb els reptes de la promoció d’activitats econòmiques, de recerca o de lleure.


Estan previstes 4 sessions, fins el dissabte 7 de juny. Amb la Conferencia inicial del Consorci, una passejada pel territori, la presentació del projecte per Xàbia, i una taula rodona final sobre “gestió integrada del territori, el litoral i la mar”.


El Consorci, reflexionarà a partir de les seves experiències i projectes sobre la necessitat de la gestió integrada en un territori tan sensible i sotmès a tanta pressió com es el litoral, els reptes que te a l’actualitat, amb la nova legislació i el moment econòmic del país, però també les oportunitats que comporta la GIZC i la necessitat de coordinació entre els agents del territori.