Del 28/11/2016 al 28/11/2016

4rt. FÒRUM PERMENANT PER A LA CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE

Es convoca el darrer Fòrum Permanent, per tal de finalitzar la fase del procés, abans de presentar la documentació a Europarc.

Tal com us hem anat informant, hem estat col.laborant amb els Parcs del Garraf, Olèrdola i Foix durant el 2016 per tal d'impulsar un procés participatiu i de treball que ha de dur el nostre territori a adherir-se a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), una certificació atorgada per la Federació Europarc que acredita que un territori disposa d'una estratègia en turisme que compleix unes pautes de sostenibilitat i que ha estat elaborada en consens amb els agents del territori.


Un dels espais de treball és el 'Fòrum Permanent' que, com el seu nom indica, vol ser un espai per posar en comú i aprovar la feina feta pel Grup de Treball. El Fòrum Permanent està integrat per representants d'entitats, empreses, administracions, etc. vinculades, directa o indirectament amb el turisme entorn els espais protegits del Garraf, Olèrdola i Foix.


Com a punt final d'aquest procés participatiu i de treball us convoquem al 4t Fòrum Permanent, que tindrà lloc el pròxim Dilluns 28 de Novembre al Castell de Castellet i la Gornal a les 17.00h


Aquest serà el darrer Fòrum Permanent, abans de presentar la documentació a Europarc, la sessió serà de caràcter informatiu -a diferència dels anteriors, que han tingut un caràcter clarament participatiu-, tindrà una durada aproximada d'unes tres hores i el dedicarem a informar-vos sobre la configuració final del Programa d'Actuacions per tal que hi pugueu fer les esmenes oportunes i finalment aprovar-lo.


Esperem comptar amb les vostres aportacions i us demanem que ens confirmeu l'assistència a aquesta reunió , especificant el nom, cognoms i adreça de correu electrònic (mitjançant aquest mateix e-mail, o al 93 5971819 / 935970892).


La ubicació del Castell de Castellet (Castellet i la Gornal) , la trobareu AQUÍ