Del 29/6/2016 al 29/6/2016

3r. FÒRUM - Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS)

Des dels Parcs del Garraf, Olerdola i Foix, es convoca al 3r. fòrum per a l'adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible.Des dels Parcs del Garraf, Olerdola i Foix, s'està impulsant l'adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), una certificació atorgada per la Federació Europarc que acredita que un territori disposa d'una estratègia en turisme que compleix unes pautes de sostenibilitat i que ha estat elaborada en consens amb els agents del territori.


Aquesta adhesió es fa mitjançant un procés participatiu i de treball que ha de dur a terme el nostre territori.


Un dels espais de treball és el 'Fòrum Permanent', que ha de ser un espai per posar en comú i aprovar la feina feta pel Grup de Treball, que ja ha començat a definir els principis fonamentals de la diagnosi i que estarà integrat per representants dels sectors, entitats, empreses, administracions, etc...vinculades, directa o indirectament amb el turisme del nostre entorn.


Els ajuntaments de Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Cubelles i el Consorci, formem part del grup de treball CETS i us animem a formar part del Fòrum Permanent, com actors locals vinculats al litoral del Garraf.


Per aquest motiu us traslladem la següent convocatòria que ens fan arribar des del Parc del Garraf, pel 3r. Fòrum Permanent, que es celebrarà:


dimecres 29 de juny a les 17h. al Palau Maricel de Sitges 


 Aquest esdeveniment tindrà una durada aproximada de tres hores.


La convocatòria va destinada als actors locals (entitats, associacions, sector privat...), vinculats amb el turisme sostenible del territori que puguin estar interessats a participar de forma activa en aquest procés.


Us animem a formar part d'aquest fòrum i envieu la vostra confirmació d'assistència a:


p.garraf.qualitat@diba.cat