Del 17/2/2016 al 17/2/2016

1r. FÒRUM - Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS)

Des dels Parcs del Garraf, Olerdola i Foix, s'està impulsant l'adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible, mitjançant un procés participatiu.

Des dels Parcs del Garraf, Olerdola i Foix, s'està impulsant l'adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), una certificació atorgada per la Federació Europarc que acredita que un territori disposa d'una estratègia en turisme que compleix unes pautes de sostenibilitat i que ha estat elaborada en consens amb els agents del territori. 


Aquesta adhesió es fa mitjançant un procés participatiu i de treball que ha de dur a terme el nostre territori. 


Un dels espais de treball és el 'Fòrum Permanent', que ha de ser un espai per posar en comú i aprovar la feina feta pel Grup de Treball, que ja ha començat a definir els principis fonamentals de la diagnosi i que estarà integrat per representants dels sectors, entitats, empreses, administracions, etc...vinculades, directa o indirectament amb el turisme del nostre entorn. 


Els ajuntaments de Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Cubelles i el Consorci, formem part del grup de treball CETS i us animem a formar part del Fòrum Permanent, com actors locals vinculats al litoral del Garraf.


Per aquest motiu us traslladem la següent convocatòria que ens fan arribar des del Parc del Garraf, pel 1r. Fòrum Permanent, que es celebrarà:


dimecres 17 de febrer a les 17h. a la Masia en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú


Aquest esdeveniment tindrà una durada aproximada de tres hores i el seu objectiu és aprovar la diagnosi (1a. fase del procés)


La convocatòria va destinada als actors locals (entitats, associacions, sector privat...), vinculats amb el turisme sostenible del territori que puguin estar interessats a participar de forma activa en aquest procés.


Esperem comptar a les vostres aportacions i us demanem que ens confirmeu la vostra assistència.